+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

Zekerheden

Een goede organisatie van een personeelsreis is meer dan alleen een goed hotel, mooie reisverbindingen en een goede service. Het is ook de wetenschap dat m.b.t. boekingsvoorwaarden, verzekeringen en garantie van vooruit betaalde reisgelden het allemaal goed geregeld is!

Uw zekerheden

 

U boekt en reist onder veilige reis en/of boekingsvoorwaarden van de branche vereniging ANVR. Ons ANVR nummer: 5192

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk staat garant voor uw betaalde reisgelden aan MGT Personeelsreizen.
Ons SGRZ nummer: 17034

 

Geen extra kosten bij onderbreking of aanpassing van uw reis indien het Calamiteitenfonds een calamiteit heeft vastgesteld.

OOK BELANGRIJK OM TE WETEN

 

 

Betrouwbare partners

MGT Personeelsreizen beschikt over een wereldwijd netwerk van ondersteunende partners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid, deskundigheid, kwaliteit en veiligheid.
Zo werkt MGT Personeelsreizen bijvoorbeeld binnen Nederland alleen met touringcarbedrijven die lid zijn van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB).

 

Better Holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de reis niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.
Of het nu gaat reizen waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan reizen die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de reisbestemming wonen. Lees hier meer over hoe wij omgaan met duurzaamheid

 

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen u uit om met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl.
Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

 

ANVR Touringcarclassificatie

ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Voor de specifieke verschillen: www.anvr.nl .

 

Roken in de bus

ANVR-reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid tijdens de stops in de buitenlucht te roken.

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

14 + 13 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons