+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

Over ons

MGT Personeelsreizen is een gedreven en professionele reisorganisatie met slecht één doel: Uw personeelsreis tot een onvergetelijke belevenis maken. Vanuit onze passie, kennis en ervaring weten wij iedere keer weer onze klanten positief te verrassen. Kwaliteit staat bij ons voorop!

wtfdivi014-url3

Professioneel

wtfdivi014-url5

Persoonlijk

wtfdivi014-url1

Passie

wtfdivi014-url2

Knowhow

Personeelsreizen op maat speciaal voor uw personeelsvereniging

De organisatie van een personeelsreis begint altijd met een idee dat resulteert in de opdracht de personeelsreis te organiseren. Vaak zijn voor uitvoering van de reis vele maanden van voorbereiding nodig. De organisatie van een personeelsreis op maat en het ondersteunen, helpen, adviseren en ontzorgen van de contactpersonen van de personeelsverenigingen is een vak apart. Door te weten wat klanten belangrijk vinden en door te achterhalen wat de doelen en verwachtingen zijn nemen we de zorg voor de organisatie van een reis uit handen. Wij gaan verder dan alleen de vragen “Waar wilt u heen?”, “Wat is het budget?” en “Wanneer wilt u vertrekken?” Wij willen graag weten wat het doel is van de reis zodat we inhoudelijk de beste reis kunnen samenstellen en u op de best mogelijke manier kunnen adviseren. Door goed te luisteren naar uw wensen spelen wij op flexibele maar efficiënte wijze in op uw behoefte. Het resultaat zijn maatwerkoplossingen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Professioneel

Het valt onze contactpersonen van een personeelsvereniging altijd weer op: De ervaring leert dat de organisatie van een personeelsreis meer tijd kost dan gedacht. Wij nemen daarom graag uw zorg uit handen door mee te denken en de organisatie op ons nemen. Gedurende het proces van oriëntatie tot na afloop van de reis heeft onze contactpersoon van de personeelsvereniging één vast aanspreekpunt. En dat is belangrijk. omdat “professioneel” niet alleen een kwestie is van serieus, nauwkeurig en vakkundig een personeelsreis offreren en organiseren. Het is ook een kwestie van goed luisteren en “in de huid kruipen” van de klant. Weten wat de behoeften van de klant zijn. Weten wat belangrijk is voor de klant en daar naar handelen. Kortom: Het ontzorgen van de klant.

Persoonlijk

De voorbereiding van een goede personeelsreis duurt vaak 4 tot 6 maanden. Een goede relatie met onze contactpersoon namens de personeelsvereniging is dan van het grootste belang. Een goede persoonlijke band met onze klanten vinden we dan ook belangrijk. Daardoor weten we precies wat belangrijk is voor onze contactpersonen. We weten waar ze behoefte aan hebben, namelijk een betrouwbaar iemand die werk uit handen neemt en ontzorgt. Hoe langer de relatie met onze klanten duurt hoe beter we hun leren kennen. Soms is een half woord al genoeg om te weten wat ze willen. En daarbij komt dat het gewoon gezelliger is om zaken te doen als je elkaar goed kent!

 

Passie

We kunnen nog zo professioneel zijn, we kunnen nog zo persoonlijk zijn. Maar als er geen passie is voor personeelsreizen, dan zal er nooit een mooie personeelsreis.van de tekentafel komen die helemaal top is. Liefde voor ons vak is een randvoorwaarde om uw personeelsvereniging een onvergetelijke reis te bezorgen. Naast onze passie voor het organiseren van mooie personeelsreizen hebben we echter nog een passie: We willen mensen helpen en blij maken!. Wij geloven dan ook niet in transacties maar in relaties. We investeren in langdurige relaties met onze klanten. Onze passie blijkt aan te slaan. Bijna al onze klanten zijn vaste klanten geworden. En daar zijn we trots op!

 

Knowhow

Het organiseren van vele groepsreizen levert een schat aan ervaring en kennis op. Ervaring en kennis die geheel ten goede komen aan uw personeelsreis. We weten welke type accommodatie bij u past. We weten welke activiteiten wel of niet bij u passen. En voor die ene deelnemer aan de reis die gek is op boeken, weten we precies naar welk adresje hij moet gaan!

MGT Personeelsreizen

Persoon achter MGT Personeelsreizen is Robert Meij. Hij heeft in ruim 28 jaar veel ervaring en kennis opgebouwd m.b.t. het organiseren van personeelsreizen. Naast MGT Personeelsreizen is hij ook eigenaar van Mosae Group Travel: dé specialist in studie- en schoolreizen (www.mosaegrouptravel.nl). MGT Personeelsreizen en Mosae Group Travel maken gezamenlijk gebruik van hetzelfde wereldwijde netwerk betrouwbare, goede leveranciers met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Onze werkwijze blijkt aan te staan. Bijna al onze klanten zijn vaste klanten geworden omdat wij niet geloven in transacties maar in relaties. Daar zijn we trots op!

 

 

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

12 + 9 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons