+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

NIEUWS

Europees Parlement akkoord met coronacertificaat

Het Europees Parlement heeft met ruime meerderheid ingestemd met de invoering van een coronacertificaat. Met dat bewijs moet vrij reizen binnen Europa een stuk gemakkelijker worden. Met het certificaat kunnen reizigers binnen de EU aantonen dat zij zijn gevaccineerd tegen Covid-19, of recent negatief zijn getest of Covid-19 hebben doorgemaakt en nu over voldoende antilichamen beschikken.. De EU-lidstaten mogen certificaathouders niet verplichten om bij aankomst in quarantaine te gaan of een coronatest eisen. De EU-lidstaten moeten zich nog over het voorstel buigen. Vanwege de naderende vakantieperiodes is haast geboden. Daarom heeft het Europees Parlement gebruik gemaakt van een versnelde procedure. Commissie-voorzitter Ursula von der Leyen is blij met het resultaat. ‘Dit is een belangrijke stap richting vrij en veilig reizen in de zomer.’ Er wordt nu onderhandeld over de details van het coronacertificaat. Het systeem moet eind juni operationeel zijn.

Bron: TravMagazine 29-04-2021

 

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op “Verstuur” drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

14 + 8 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons