+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

REFERENTIES

“Het bestuur van Personeelsvereniging Triple S (Rabobank) kan terugkijken op een succesvol weekend Den Haag-Scheveningen. Het onderscheidend vermogen betreft communicatie, bereikbaarheid (24/7), pro-actieve houding en klantvriendelijkheid. Ben u op zoek naar een goede partner voor het organiseren van groepsreizen dan kunnen wij MGT Personeelsreizen van harte aanbevelen.” 

Ger Smeets

bestuurslid personeelsvereniging Triple S, Rabobank

“De samenwerking was zeer prettig. Aangename, vriendelijke mensen. Flexibel en open, werken mee. Altijd beschikbaar. Goed georganiseerd.”

Luisa Arrivillaga

docente Spaans, Zuyd Hogeschool

“Met 120 collega’s hebben we genoten van een weekendje Parijs. De professionele en persoonlijke begeleiding van MGT Personeelsreizen maakte deze trip tot een ware onbezorgde personeelshappening. Alles tot in de puntjes geregeld, grote klasse.”

Edgar Lucassen

Voorzitter personeelsvereniging , CZ Sittard

“We hebben met een groep van 12 directeuren gereisd naar New York. Robert heeft alles perfect georganiseerd. Zijn proactieve en zorgvuldige werkwijze heb ik als prettig en professioneel ervaren. Een volgende keer wend ik me zeker weer tot Robert!”

Lisette de Ruigh

directeur, Nederlandse Vereniging van Dierentuinen

“De Personeelsvereniging kan met volle tevredenheid terugkijken op een weekendje Berlijn, dat zij organiseerde voor haar leden en introducés. De reis was door MGT Personeelsreizen dusdanig gearrangeerd dat de groep optimaal profiteerde van de beschikbare tijd. Direct na de landing op Berlin Schönefeld volgde een uitgebreide stadstour per luxe touringcar, onder leiding van een uitstekend geïnformeerde, Nederlands sprekende gids, die de groep via de belangrijkste highlights uiteindelijk afleverde in het zeer centraal gelegen hotel Etap waar wij drie nachten logeerden. Het hotel was modern en praktisch: goede bedden, goed sanitair en prima ontbijt. De deelnemers hebben zonder uitzondering genoten van een zonovergoten weekend in een bruisende stad. Voor diegenen die voor de eerste keer in Berlijn waren, was de door MGT Personeelsreizen verstrekte informatie over de stad bijzonder waardevol. Afgezien van wat gedoe tijdens het in- en uitchecken in het hotel (een groep van vijftig personen vraagt even wat aandacht!) en het regelen van een z.g. bagagekamer voorafgaand aan het vertrek op maandag, mogen we stellen dat de trip werkelijk perfect is verlopen. Op de kwaliteit van zowel de vluchten, de begeleiding en het materieel (prima bussen!) als de hotelfaciliteiten valt absoluut niets aan te merken. MGT Personeelsreizen komt hiervoor een compliment toe.”

Ine Thijssen

Voorzitter personeelsvereniging , RIBW/Riagg

“We zijn met 10 collega’s naar Brussel geweest. De gehele organisatie van de reis hadden we uitbesteed aan MGT Personeelsreizen. Het is een fantastisch weekend geworden, waar ik met veel plezier aan terug denk. Natuurlijk, een gezellig weekend ervan maken dat doe je zelf, maar het is ontzettend lekker als de gehele organisatie voor je geregeld is. En dat was bij MGT Personeelsreizen zeker het geval! De planning van de reis, de routebeschrijvingen, plattegronden, tijdschema’s, tickets voor de trein, reserveringen van hotels en diverse restaurants, etcetera: alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook de keuze voor het hotel en restaurants was op onze wensen afgestemd. MGT Personeelsreizen voelde precies aan wat wij wilden. Kortom, ik kan u hun van harte aanbevelen!!”

Roy Dolmans

Beleef een wandeling door Barri Gòttic
Zie Piazza Navona
Zie de Sacre Coeur!
Shoppen!
Zie de Tower Bridge
Zie Ciudad de las Artes y las Ciencias

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

4 + 4 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons