+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

VRIJHEID EN BLIJHEID IN VERRASSEND MUNSTER

Munster ligt vlak over de grens met Nederland. Het stad met haar ruim 300.000 inwoners heeft een typische Duitse Altstad met gezellige straatjes en pleintjes. In en rond de stad liggen ook mooie Barokke paleizen. De bekendste daarvan is paleis Nordkirchen met haar prachtige tuinen. Het paleis wordt ook wel eens het Versailles van het noorden genoemd. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vele musea. Munster is een fietsstad bij uitstek met vele kilometers fietspaden in en buiten de stad. Na een fietstocht is het goed toeven op de terrassen van de stad!
WAT TE DOEN IN MUNSTER?
Genieten van de typische Duitse Altstad met haar gezellige straatjes en pleintjes. Ga heerlijk shoppen, Genieten van de typische Duitse keuken in een originele brauhaus. Duits bier drinken op een van de terrassen of kroegen in de stad. Bezoek de bekende Wochenmarkt op zaterdag met een uitgebreid aanbod van regionale producten, bloemen, kruiden, delicatessen in meer dan 150 kramen. Bezichtig oude gebouwen zoals het Historisches Rathaus, de St. Lambert’s Kirche en de St. Paulus dom. Ga relaxen aan de Stadthafen, ga fietsen. Bezoek de botanische tuin of laat je verrassen in mooie musea zoals bijvoorbeeld het Museum fur Kunst und Kultur. Kortom: genoeg te doen en te zien in Munster!

HOTELSUGGESTIE:  STADT HOTEL MUNSTER
Het hotel ligt midden in het historische centrum van de stad. Op de diverse reviewsites wordt het hotel goed beoordeeld. De meeste bezienswaardigheden liggen op maximaal 10 minuten lopen van het hotel. Alle kamers in het hotel zijn in 2018 gerenoveerd en beschikken over airconditioning en gratis WIFI. Het hotel serveert een gevarieerd ontbijtbuffet. In het hotel bevindt zich een restaurant met zomerterras waar regionale en internationale gerechten worden geserveerd. Ook is er een sauna en kunnen er fietsen worden gehuurd.

 

CONTACT VOOR OFFERTE EN/OF INFORMATIE 
Telefoon: 043 2041224
Bron headerfoto: Presseamt Münster / Angelika Klauser

 

 

 

 

“Ik wil MGT Personeelsreizen bedanken voor de goede zorgen van onze kersttrip naar Londen. Onze samenwerking is al jaren goed en wij zien uit naar onze volgende trip. Even lekker weg zonder zorgen met de toppers van MGT Personeelsreizen.” 

Roger Broeksmit

Heerlijk flaneren door Vieux Lille!
Personeelsreis Lille.Terrasje pikken in Lille!
Personeelsreis Munster.Genieten op het terras van een brauhaus!

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

1 + 9 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons