+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

VRIJHEID EN BLIJHEID IN AUTHENTIEK LILLE

Authentiek Lille komt helemaal tot leven in de kroegjes en vele terrassen in de oude en gezellige binnenstad. Een binnenstad met gezellige pleintjes en leuke, smalle straatjes.. Maar ook de rijk versierde gevels van de mooie huizen in Vlaamse stijl en het gezellig drukke straatbeeld laten een onvergetelijke indruk achter. Lille is een walhalla is voor shoppers en lekkerbekken met haar vele winkels, bazaars, markten en bistro’s, restaurantjes en brasserieën!
WAT TE DOEN IN LILLE?
Wandelen door smalle straatjes en kleine pleintjes van het historische centrum: Vieux Lille. Genieten van restaurantjes, cafés en winkeltjes. Snuffelen op de boekenmarkt van de mooie binnenplaats van de Vieille Bourse. Ga winkelen! Uiteraard in Vieux Lille, maar vergeet ook niet Euralille: Een modern winkelcentrum bij het station. Bezoek het museum Palais des Beaux-Arts (Paleis van de Schone Kunsten). Na het Louvre in Parijs is dit het belangrijkste museum van Frankrijk. Werken van grote meesters als Rembrandt, Van Gogh, Rodin en Monent zijn hier te bewonderen. Lille heeft ook culinair heel wat te bieden. Een bezoek aan de beroemde patisserie Meert is een must!

HOTELSUGGESTIE:  IBIS LILLE CENTRE GRAND PALAIS
Het hotel is in 2015 geopend en ligt op 10 minuten lopen naar de oude binnenstad van Lille. Het hotel is modern en beschikt over een ontbijtruimte waar dagelijks een ontbijtbuffet wordt verzorgd. Er is een mix van zoet en hartige gerechten zoals eieren, fruitsalade, yoghurt en vruchtensappen. Natuurlijk worden typische Franse lekkernijen zoals versgebakken madeleines niet vergeten! Het hotel beschikt ook over een bar voor een afzakkertje. Het hotel wordt op diverse vergelijkingssites als goed beoordeeld

CONTACT VOOR OFFERTE EN/OF INFORMATIE 
Telefoon: 043 2041224

 

 

 

 

 

“Met 120 collega’s hebben we genoten van een weekendje Parijs. De professionele en persoonlijke begeleiding van MGT Personeelsreizen maakte deze trip tot een ware onbezorgde personeelshappening. Alles tot in de puntjes geregeld, grote klasse.”

Edgar Lucassen

Personeelsvereniging, CZ Sittard

Heerlijk flaneren door Vieux Lille!
Personeelsreis Lille.Terrasje pikken in Lille!
Personeelsreis Lille.Naar de boulangerie
Personeelsreis Lille.Naar de grootste rommelmarkt van Europa

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

1 + 3 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons