+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

VRIJHEID EN BLIJHEID IN MOOI GRONINGEN

Groningen is een niet voor de hand liggende bestemming voor een personeelsreis. Vanuit het zuiden is het echter niet verder weg dan bijvoorbeeld Parijs! Met haar ruim 200.000 inwoners is deze universiteits- en hanzestad de 6e stad van Nederland. Het is een mooie en compacte stad met een ontnuchterend vriendelijke bevolking. Door de vele grachten en het uitgebreide winkel- en horeca aanbod wordt Groningen ook wel het Amsterdam van het noorden genoemd! Kortom: Laat u verrassen in het mooie Groningen!
WAT TE DOEN IN GRONINGEN?
Genieten van het winkelaanbod binnen de singels van Groningen. Neem een kijkje in de Oude Kijk In Het Jat Straat met een uniek winkelaanbod. Beklim de beroemde Martinitoren. Of beleef het uitzicht over de stad vanaf het mooiste dakterras van Groningen in het nabijgelegen moderne Groninger Forum. Maak een stadswandeling langs de grachten en vergeet dan vooral niet de gracht Hoge der A!. Bezichtig De Grote Markt, De Groninger Hofjes of de Prinsentuin en ook de beroemde Groninger Museum. Ga vooral winkelen. Groningen is winkelstad nummer 1 in het noorden! Ga genieten op de terrassen van Groningse bieren en lekkernijen. En als er nog tijd over is: Ga naar vestingstadje Bourtange, Nationaal Park Lauwersmeer of naar de Wadden. Kortom: Er gaat niets boven Groningen (Grun op z’n Gronings)!

 

HOTELSUGGESTIE:  BEST WESTERN HOTEL GRONINGEN CENTRE
Het hotel ligt aan de rand van het centrum aan een van de grachten van de stad. Het is slechts zo’n 10 minuten lopen naar de Grote Markt  midden in het historische centrum van de stad. Op de diverse reviewsites wordt het hotel goed beoordeeld. Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI, flatscreen TV, luxe beddengoed en een bureau. Desgewenst kunt u gratis gebruik maken van de fitnessruimte. Het Grand Café serveert ’s morgens een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet.

CONTACT VOOR OFFERTE EN/OF INFORMATIE 
Telefoon: 043 2041224

Foto credits: Marketing Groningen, Stella Dekker Fotografie

 

 

 

 

“We kunnen terugkijken op een succesvol door MGT Personeelsreizen georganiseerd weekendje Den Haag. Het onderscheidend vermogen van MGT Personeelsreizen is communicatie, bereikbaarheid (24/7), pro-actieve houding en klantvriendelijkheid.” 

 

Ger Smeets

personeelsvereniging, Rabobank

Personeelsreis Groningen. Wandel langs de mooie grachten van de stad
Personeelsreis Groningen. Het is heerlijk shoppen met een veelzijdig winkelaanbod!
Personeelsreis Groningen. Beleef een zaterdagmiddag op de Grote Markt en bezichtig het stadhuis

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

2 + 2 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons