+31 (0) 43 2041224 info@mgtpersoneelsreizen.nl

CORONA

Laatste update 30-04-2021

Impact op personeelsreizen

We zijn ons bewust van het feit dat corona veel impact heeft op personeelsreizen.  Veel personeelsreizen zijn geannuleerd. Tegelijkertijd nemen onze klanten het zekere voor het onzekere: Ze wachten af wat de toekomst gaat brengen. Plannen genoeg, maar concreet wordt er niets aangevraagd. Wij begrijpen dit uiteraard. Welke personeelsvereniging wil verantwoordelijk zijn voor vele tientallen collega’s op personeelsreis naar het buitenland in deze tijden?

 

Onze visie over hoe om te gaan met corona in relatie tot personeelsreizen

We willen onze klanten met zo min mogelijk risico’s op reis laten gaan. Geheel risicoloos is niet mogelijk. Maar dat was het ook niet voor corona. Maar de gezondheidsrisico’s zijn nu wel groter. Vandaar dat we op dit moment terughoudend zijn m.b.t. het boeken van personeelsreizen. Reisadviezen springen van geel naar rood en van rood naar oranje enz. Daar is geen beleid op te maken. We adviseren in een aantal gevallen dan ook om niet te boeken. Of alleen kosteloze opties te boeken. Klanten moeten zorgeloos op reis kunnen. Dat lukt op dit moment niet. Vandaar dat we een pas op de plaats maken. Het heeft geen zin om krampachtig te proberen toch een personeelsreis te organiseren terwijl het onbezorgde gevoel niet aanwezig is. Uiteraard houden we een vinger aan de pols. Zodra het weer veilig is, zullen we onze klanten direct informeren.

 

Onze werkwijze omtrent corona

Onze personeelsreizen zijn op maat gemaakt. De gevolgen van corona zijn dan ook per reis verschillend. We bekijken per reis wat de gevolgen zijn en wat op dat moment de geldende maatregelen zijn. We hebben hierover voortdurend contact met onze klanten en plaatselijke leveranciers. Vandaar dat we geen overzichten met maatregelen publiceren per bestemming, accommodatie of vervoerder. In onze visie heeft dat geen zin omdat de situatie continu verandert. Bij nieuwe offerteaanvragen en boekingen houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van het virus en de maatregelen die op dat moment van toepassing zijn voor vervoer, verblijf en aanvullende diensten. We volgen in ieder geval minimaal de richtlijnen van RIVM, haar buitenlandse zusterorganisaties en lokale overheden. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar tijdens de reis.

 

Samen werken aan veilige personeelsreizen: Laat u adviseren!

We willen graag met u meedenken over personeelsreizen in een veranderende wereld. Zie ons niet als een boekingskantoor, maar als een adviesbureau. We adviseren graag over veilige personeelsreizen. Een voorbeeld over hoe wij adviseren: Veel personeelsverenigingen hebben de organisatie van personeelsreizen on hold gezet. En dat is toch wel jammer. Want veel leveranciers bieden kosteloze opties aan, tot zelfs aan de dag van vertrek. Er is dan geen enkel financieel risico. De personeelsvereniging komt dan in een comfortabele positie: Stel dat iedereen het vaccin heeft ontvangen, dan kan men straks onbezorgd op reis. En stel dat dat de situatie er niet naar is, dan kan de reis gewoon kosteloos worden geannuleerd.

 

Onze corona maatregelen op kantoor

Een zo goed mogelijke coronaproof personeelsreis begint bij jezelf! Als wijzelf geen goede maatregelen nemen op kantoor, hoe kunt u dan van ons verwachten dat wij u goed adviseren? Onze maatregelen:

  • Wij houden 1,5 meter afstand op kantoor
  • Wij ventileren ons kantoor door de ramen tegenover elkaar open te zetten
  • We wassen onze handen regelmatig (minimaal 20 seconden)
  • Ook maken we gebruik van desinfecterende handgel en hygiënische handdoekjes
  • Op kantoor worden afspraken met externe relaties tot een minimum beperkt.

 

Meer informatie over de huidige stand van zaken?

Indien u meer informatie over de huidige stand van zaken wenst, check dan:
– de FAQ pagina van onze branche organisatie ANVR
– de pagina Nederland wereldwijd van de Nederlandse overheid
– of neem contact op met MGT Personeelsreizen via info@mgtpersoneelsreizen.nl of telefoon op 043 2041224

De wereld is veranderd door corona. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat u weer met uw collega's een personeelsreis kunt maken!
Een van de basisregels in de strijd tegen corona: Afstand houden.
Een van de basisregels in de strijd tegen corona: Afstand houden.
Een van de maatregelen tegen corona: Blijf thuis bij klachten.

Contact met MGT Personeelsreizen

Meer weten over het organiseren van een geslaagde personeelsreis? Neem dan vrijblijvend contact op met MGT Personeelsreizen via ons formulier.

Formulier geheel invullen. Voordat u op "Verstuur" drukt, vergeet niet de anti-spam rekensom in te vullen die voor de knop verstuur staat!

MGT Personeelsreizen Contact Formulier

5 + 7 =

MGT PERSONEELSREIZEN

Bezoekadres

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 13 6222 PG Maastricht

Geopend maandag tot en met vrijdag 9.00 - 17.00 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Postadres

Postbus 54 6240 AB Bunde

T +31 (0) 43 2041224

  info@mgtpersoneelsreizen.nl
  MGT Personeelsreizen

ZEKERHEID

MGT Personeelsreizen is lid van de brancheorganisaties ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds.

Uw zekerheden

SOCIAL MEDIA

Show Buttons
Hide Buttons